TILITOIMISTOPALVELUT

Palvelumme - juuri sinun tarpeesi mukaan!

Keskity yrityksesi tuottamiin euroihin ja ulkoista taloushallinto Tilitoimisto Erolalle.
Hoidamme kaiken joko sähköisesti tai perinteisemmin papereita pyöritellen, tarpeesi ymmärtäen ja toiveesi aina huomioiden.

Palvelumme - juuri sinun tarpeesi mukaan!

Keskity yrityksesi tuottamiin euroihin ja ulkoista taloushallinto Tilitoimisto Erolalle.
Hoidamme kaiken joko sähköisesti tai perinteisemmin papereita pyöritellen, tarpeesi ymmärtäen ja toiveesi aina huomioiden.

Kirjanpito

Kirjanpito on yrityksille lakivelvoitteista toimintaa, mutta harvalle se on ydinosaamista. Jätä siis numerotyöt pois häiritsemästä ja anna meidän helpottaa arkeasi. Kun jätät kirjanpidon meidän huoleksemme, hoidamme puolestasi tietenkin kaiken mitä pitääkin – tositteiden tarkastamisen ja järjestämisen, tiliöinnit, tallennukset, raportoinnit, taseet ja tuloslaskelmat, unohtamatta tietenkään laskutusta.

Hoidamme tarpeesi mukaiset kirjanpidon palvelut – vaivattomasti, tarkasti ja ehdottomalla luottamuksella – toiveesi mukaan joko perinteisesti paperilla tai nykyaikaisilla sähköisen kirjanpidon sovelluksilla, joilla parhaimmillaan mahdollistetaan jopa reaaliaikainen raportointi.

Kerro meille, mitä huomioitavaa juuri sinun kirjanpitosi vaatii!

Tilinpäätökset

Tilinpäätöksessä kootaan tilikausi yhteen sekä kirjanpidollisesti että verotuksellisesti. Se tuo mukanaan paljon kirjanpidollista työtä, joten jätä tilikauden päätös meidän hoidettavaksemme.Toteutamme tilinpäätöksen tarkasti ja tarvittavalla laajuudella, jolloin tuloslaskelma, taloudellista asemaa kuvaava tase, varojen hankintaa ja niiden käyttöä selvittävä rahoituslaskelma, toimintakertomus ja muut tarvittavat liitetiedot ovat lainmukaisesti hoidettuja, eikä jälkiseuraamuksia pääse vahingossakaan ilmenemään.

Kerromme sinulle mielellämme lisää toiminnastamme ja palveluistamme!

Palkanlaskenta

Aina ajallaan oleva palkanmaksu vaikuttaa positiivisesti yrityksesi työilmapiiriin ja tyytyväisyyteen. Hoidamme kaiken sen, mitä tähän toimintasi kannalta keskeiseen työhön kuuluu – tietenkin tarpeesi mukaan. Palkanlaskennat ja -maksatukset, tulorekisteri-ilmoitukset, työajanseurannan, lomakertymät ja matkalaskut, pidätysten tilitykset verottajalle – kaikki ovat meillä hyvissä käsissä.

Kerro meille, mitä erityispiirteitä yrityksesi palkanlaskennassa täytyy ottaa huomioon!

Reskontra

Hoidamme muun ohella tietenkin myös reskontrat, valvotusti ja tarkastetusti. Palvelumme pitää huolen saapuneista ostolaskuista ja niiden maksamisesta, sekä myyntisaamisista, eli lähetetyistä laskuista ja niihin saapuneista suorituksista.

Kerro meille, mitkä asiat reskontrissa painavat mieltäsi!

Verotukseen liittyvät työt

Kun haluat itsekin ymmärtää Alv% -maksuja, tuloveroa ja muita yritystoimintaasi liittyviä verotuksen koukeroita, meillä on vastauksia valmiina. Teemme veroilmoitukset, seuraamme ennakkoveroja ja hoidamme verotuksen laskennan. Käyttämämme Profit Hunter-ohjelma tuo apua myös mm. osinkojen ja palkkojen määrittelyyn.

Kerro meille, mitkä verotuksen liittyvät asiat askarruttavat eniten!

Lähipalvelu

Ovatko käyttämäsi laskutusohjelmat sellaisia, että ne vaativat kirjanpitäjän työskentelemään fyysisesti paikan päällä? Sopii mainiosti, sillä taloushallinnon ammattilaisemme eivät ole sidottuja vain meidän toimipisteeseemme. Asiantuntijamme voi työskennellä myös luonasi, eikä ohjelmisto-osaamistamme ole rajattu.

Kerro meille, missä ja millä ohjelmistoilla toivot meidän työskentelevän!

REFERENSSIT

"Olen käyttänyt Pirjoa yritykseni kirjanpitoon liittyvissä asioissa jo useamman vuoden, ja yhteistyö hänen kanssaan on ollut toimivaa ja luotettavaa. Voin suositella Pirjoa kaikille yrittäjille, jotka kaipaavat luotettavaa ja asiantuntevaa tilitoimistoa!"
Asiakas
"Olemme olleet tyytyväisiä Tilitoimisto Erolan asiantuntemukseen ja palveluihin. Usean vuoden asiakassuhteen perusteella voimme suositella Tilitoimisto Erola Oy:n palveluita."
Asiakas