HENKILÖKUNTA

Tiina Sainio

KLT ja toimistopäällikkö

olen Tilitoimisto Erola Oy:n toimistopäällikkö, hakeuduin tilitoimistoon itse töihin. Tunsin Pirjon entuudestaan. Olen ollut alalla 32 vuotta.

Pankissa olin 5 vuotta lakiasianosastolla, toisessa tilitoimistossa 24 vuotta ja nyt Erolassa 4 vuotta. Pidän työskentelystä numeroiden parissa ja asiakkaita palvellen, työkaverit mahtavia. Harrastan pyöräilyä, puutarhanhoitoa, olemista mummuna (ensimmäinen lastenlapseni syntyi 5.12.2021). Toimistosta kehitämme Nokian parhaan, tiimi työnä.

Arttu Kivinen

kirjanpitäjä

Olen Kivisen Arttu Nokialta.
Tilitoimisto Erolan palvelukseen päädyin työharjoittelun kautta keväällä 2018, ja siitä asti olen käynyt Tilitoimisto Erolassa suorittamassa työtehtäviä lähes päivittäin (ollut töissä).  Työajan ulkopuolella aika menee pääosin lukien, tai urheilua seuratessa.
Erityisesti koripallo lähellä sydäntä ja muutaman kerran viikossa pääsen pomputtamaan palloa itsekin.Tilitoimisto Erola Oy tarjoaa työtehtäviä kattavasti kirjanpidon eri osa-alueilla. Sitä kautta olen päässyt kehittämään omaa osaamistani, ja tällä tiellä olisi tarkoitus jatkaa sillä taloushallinnon parissa on varsin antoisaa ja mielenkiintoista työskennellä.

Anastasiya Danylyuk

kirjanpitäjä

Olen Anastasia ja asun kahden poikani sekä mieheni kanssa Ylöjärvellä. Tulin tilitoimistoon vuonna 2019. Tykkään paikasta ja työkavereista. Olen tarkka ja tykkään tehdä asiat viimeisen päälle oikein. Tavoitteeni kehittyä työssäni.

Heidi Koivunen

kirjanpitäjä

Tilitoimisto Erolalle tulin vuonna 2015 kiireapulaisena. Tavoitteeni on kehittää osaamistani. Olen tyytyväinen työhöni, meillä on hyvä tiimi ja korkea osaaminen. Toivon itsekin saavuttavani tulevaisuudessa KLT-tutkinnon. Perheellinen, ihmis- ja eläinystävällinen. Pidän kirjoista, luonnosta, historiasta vastapainona työlleni.

Sari Levälampi

KLT

Tulin Tilitoimisto Erolaan vuonna 2021. Olen tyytyväinen tähän päätökseeni, meillä on hyvä henki porukan kesken (eikä työnantaja ole ylikuormittanut meitä työntekijöitä). Olen suorittanut KLT tutkinnon ja tavoitteena on ylläpitää tätä tutkintoa ja hankkia tietoa alan jatkuvista muutoksista.Työn vastapainona minulla on kissa ja koira. Tämä kaksikko pitää kyllä huolen siitä, että työasiat katoavat mielestä. Koiran kanssa tulee ulkoiltua, viihdyn kyllä hyvin myös tv:n äärellä.